Εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα:

«Ανθρώπινα Δικαιώματα»

Το τμήμα Αγωγής Υγείας καλεί τους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν πρόγραμμα με θέμα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα , σε εκπαιδευτική συνάντηση την Πέμπτη 31/3 και ώρα 14.30 στην αίθουσα της Διεύθυνσης (Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη).

Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή της μέχρι τώρα εμπειρίας από την εφαρμογή των προγραμμάτων στο κάθε σχολείο και ο προγραμματισμός δράσης με τη λήξη του σχολικού έτους.

Παρακαλούμε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παραβρεθούν στη συνάντηση .

4η Εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα:

«Σχολική Διαμεσολάβηση – Ειρηνική Επίλυση Συγκρούσεων στο σχολείο»

      Το Τμήμα Αγωγής Υγείας καλεί τους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν πρόγραμμα Σχολικής Διαμεσολάβησης, που αφορά στην πρόληψη & αντιμετώπιση φαινομένων βίας & σχολικού εκφοβισμού στο σχολείο, καθώς και εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο Τοπικό Θεματικό Δίκτυο με το ίδιο θέμα σε εκπαιδευτική συνάντηση την Τρίτη 29/3 και ώρα 14.30 σε αίθουσα της Διεύθυνσης (Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη).

     Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή της μέχρι τώρα εμπειρίας από την εφαρμογή του προγράμματος στα σχολεία και ο προγραμματισμός δράσης με τη λήξη του σχολικού έτους.

 

Παρακαλούμε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παραβρεθούν στη συνάντηση.

Ημερίδα με θέμα :

«Διαμεσολάβηση-Μεσολάβηση σε Συγκρούσεις – Εφαρμογές στο χώρο του σχολείου»

afisa diamesolavisi

Το γραφείο Αγωγής Υγείας με την ευκαιρία της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της βίας 6 Μαρτίου 2016 και στο πλαίσιο του Τοπικού Θεματικού Δικτύου με θέμα τη Σχολική Διαμεσολάβηση προτίθεται πραγματοποιήσει ημερίδα τίτλο: Διαμεσολάβηση - Μεσολάβηση σε Συγκρούσεις – Εφαρμογές στο χώρο του σχολείου.

Σκοπός της ημερίδας είναι η γνωριμία των εκπαιδευτικών με την τεχνική της διαμεσολάβησης ως τρόπο ειρηνικής επίλυσης διαφορών αλλά και την εφαρμογή της στο σχολικό πλαίσιο. Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που υλοποιούν προγράμματα αγωγής υγείας σχετικά με το θέμα αλλά και σε όποιον άλλο εκπαιδευτικό επιθυμεί να ενημερωθεί για το θέμα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ...

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Αγωγής

logo

Copyright © 2015. Τμήμα Αγωγής Υγείας. All Rights Reserved.