Ο ρόλος του σχολείου στην ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

 

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για σεμινάριο με θέμα:

  Ο  ρόλος του σχολείου στην ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. »

Το Τμήμα Αγωγής Υγείας και το 1ο ΚΕΣΥΠ Δυτ. Θεσ/νίκης σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων προτίθενται να πραγματοποιήσουν Βιωματικό Σεμινάριο με τίτλο : Ο  ρόλος του σχολείου στην ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο. Σκοπός του σεμιναρίου είναιη ενίσχυση των εκπαιδευτικών στην ανάληψη πρωτοβουλιών, δράσεων και προγραμμάτων για την διευκόλυνση της ομαλής μετάβασης των μαθητών και των μαθητριών από τη μια βαθμίδα εκπαίδευσης στην άλλη ενισχύοντας την πρόληψη καθώς και η ενημέρωση για τις δυσκολίες της μετάβασης και την αντιμετώπισής τους.  

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε  3 συναντήσεις στο χώρο της Διεύθυνσης Δ.Ε.Δ.Θ (Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη)  κατά τις ημερομηνίες: 14 ( Παρασκευή ) 17 (Δευτέρα ) και 21 (Παρασκευή) /10/2016 και ώρες: 2.30-6 μ.μ.  

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα. Αιτήσεις συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/5rjXIwVpjqFEiNCM2  μέχρι Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

 

Ανακοίνωση Σεμιναρίου [ ... ]

 

Πρόγραμμα Σεμιναρίου  [ ... ]

 

 

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία για αποστολή των τελικών εκθέσεων και του παραδοτέου υλικού για τα προγράμματα Αγωγής Υγείας μέχρι 15 Ιουνίου. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να αποσταλεί τόσο η έκθεση όσο και οτιδήποτε άλλο σχετικό παραγόμενο κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων υπηρεσιακά και όχι ηλεκτρονικά. Για όσα προγράμματα δεν ολοκληρώθηκαν παρακαλούμε αποστείλατε σχετικό έγγραφο.

 

Από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα τελικής έκθεσης.

Τελική έκθεση

contakt

Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας : Χρηστίδου Χριστίνα

 

mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

 

Τηλέφωνο : 2310 587994

Γραφείο Αγωγής

logo

Copyright © 2015. Τμήμα Αγωγής Υγείας. All Rights Reserved.